GEMINI GRUP este o Întreprindere mijlocie , cu capital 100% privat romanesc,membra a ARDIMET (Asociata Distribuitorilor De Metal din Romania) al cărei sediu se află În oraşul Iaşi, str.Trei Fantani.

În prezent, Compania are ca obiect de activitate comercializarea de produse metalurgice si fabricarea construcţiilor metalice, respectiv procesarea oţelului beton prin fasonare, carcasare, debitare cu utilajele de prelucrat oţel beton, TWINMASTER 16-I, TWINMASTER 16-II, TWINMATIC 12XV, PERMATIC  si fabricarea carcaselor pentru piloti forati cu diametrul maxim de Φ1500mm cu masina PILEMASTER.  Capacitatea productie este de 2 000 tone / luna.

       GEMINI GRUP s-a infiintat in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comercializarea produselor metalurgice fara depozit propriu, cu ridicarea marfii direct de la furnizori si livrarea acesteia direct la clienti pe baza de comenzi.

Prin seriozitate, corectitudine, respect pentru clienti, prin preturile practicate si calitatea produselor comercializate, firma s-a facut cunoscuta si apreciata in judetul Iasi precum si in judetele limitrofe. Datorita cererii mari pe piata, a fost necesara infiintarea unui depozit, in prima faza inchiriat, iar in 1996 s-a cumparat un spatiu de depozitare si livrare a produselor metalurgice pe care s-a construit si sediul firmei din B-dul Chimiei nr.14. Depozitul era bine amenajat, dotat cu macara turn MT 110, cantare zecimale si electronice, spatii acoperite pentru depozitarea produselor perisabile.

 Din anul 2003, firma GEMINI GRUP , a inceput fasonarea otelului beton folosind utilaje de inalta productivitate, asistate de calculator, de provenienta germana si daneza. Astfel, activitatea firmei s-a diversificat, orientandu-se catre productie, otelul fasonat fiind solicitat din ce in ce mai mult de catre constructori deoarece pretul de cost este mic, calitatea este foarte buna iar durata de executie pentru armarea betonului este foarte scurta.

Se poate exemplifica prin realizarea intregii game de armatura la obiectivele IULIUS MALL din Iasi siTimisoara in conditii de calitate si rapiditate.

Hala de productie dispune in prezent de macarale tip pod rulant. Astfel, se reduce timpul de executie si de livrare a comenzilor si implicit costurile aferente.

Achizitionam produse metalurgice pe baza de contracte ferme de la producatori autohtoni. Marfa in forma bruta este vanduta direct din depozit iar marfa pentru care exista comenzi de prelucrare este directionata catre sectia de productie si apoi in forma fasonata este livrata clientilor. Mentionam urmatoarele prelucrari: se indreapta otelul beton din colaci, se debiteaza la dimensiunea dorita, se realizeaza etrierii sub orice forma si dimensiune, se debiteaza otelul beton din bare de la Φ10 pana la Φ32, se realizeaza vincluri sub orice forma si de asemeni se pot realiza carcase din otel beton la dimensiunile si complexitatea dorita. Acordam de asemenea clientilor, servicii de consultanta in domeniul constructiilor civile.

Pentru marfa vanduta, emitem clientilor certificatele de calitate emise de producatori aferente sarjelor laminate, certificate de conformitate si de reverificare a proprietatilor fizico-mecanice atestate prin probe de la un laborator autorizat de inspectia in constructii, care sa ateste incadrarea acesteia in STAS.

Putem asigura clientilor tot otelul brut si fasonat folosit pentru constructii de : case, blocuri, hale, complexe comerciale, constructii industriale etc, iar prin marirea spatiului de depozitare si alte materiale necesare in constructii ca de exemplu: BCA, caramida, polistiren s.a.

Datorita investitiilor in masini automatizate performante putem sa marim volumul vanzarilor catre clientii actuali si catre clienti noi interesati de produsele si serviciile noastre. De asemeni, urmarim atragerea clientilor autohtoni si a investitorilor straini care vor construi diverse obiective in Romania si care sunt familiarizati in tarile lor cu acest gen de produse si servicii.

Incercam sa ne axam pe clienti cu obiective mari de constructii, de exemplu IULIUS GRUP IASI ai caror furnizori suntem din anul 2003 si pentru care am reusit sa contractam aprovizionarea cu otel beton pentru constructia: Mall Iasi, Mall Timisoara, Mall Cluj.

Putem spune ca firma este cunoscuta si clientii opteaza pentru complexitatea si calitatea produselor si serviciilor noastre, pentru promtitudinea executarii comenzilor si a serviciilor adiacente la preturi avantajoase.